100 g údeného tempehu
1 šálka BIO zeleného hrášku
2 ks stredne veľkej mrkvy
2 ks stredne veľkej cibule
200 g tofu nátierky SUNFOOD
1 šálka BIO pohánky
½ čl morskej soli
2 pl BIO sezamového oleja

Článok pokračuje pod reklamou.

Pohánku dobre 3x prepláchneme, zalejeme filtrovanou vodou a varíme v pomere 1 : 2. Po zovretí pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni 20 min. Cibuľu si nakrájame na malé kocky a opražíme ju na sezamovom oleji, ďalej pridáme na malé kocky nakrájanú mrkvu a tempeh a všetko spolu jemne opražíme. Zmes podlejeme 1,5 dcl filtrovanej vody, pridáme morskú soľ, tofu natierku a 2 min to podusíme. Na záver pridáme hrášok a zmes zamiešame do uvarenej pohanky. Podľa potreby môžeme ešte dochutiť Johsen Shoyu. Tanier dozdobíme napr. kyslou kapustou alebo sezónnou zeleninou.

Posilňuje element VODA – obličky a močový mechúr

ZDIEĽAŤ