Charakteristika:

  • Chladivé účinky na telo, sladká a kyslá chuť
  • Zmierňuje účinky horúceho počasia na organizmus, pomáha regulovať hladinu cukru v krvi, zvlhčuje sliznicu pľúc, antioxidačné účinky, prevencia rakoviny.
  • Pôsobí harmonicky pri problémoch: chráni pľúca pri fajčení alebo pasívnom fajčení, podporuje chuť do jedla, zlepšuje problémy s trávením, vhodné pre ľudí s nízkou hladinou cukru v krvi a s tým súvisiacimi depresiami, jablká a jablková šťava pomáhajú prečisťovať pečeň, žlčník a môžu zmäkčiť žlčníkové kamene.
  • Bohatý zdroj:
  • Kyselina jablčná a kyselina vínna (zabraňujú prerastaniu nepriaznivých baktérií a kvasiniek v tráviacom trakte).
  • Pektín – pomáha odstrániť nadmerný cholesterol, ťažké kovy (olovo, ortuť) a zvyšky z radiácie.
Článok pokračuje pod reklamou.

Upozornenie:

Jablká patria medzi jedno z ovocí, u ktorých sa často vyskytujú zvyšky pesticídov, preto je lepšie si zaobstarať jablká z biologického hospodárstva.

ZDIEĽAŤ