Charakteristika:

  • Tofu je vyrobené zo sójového tvarohu
  • Pochádza z Číny a tento spôsob úpravy sóje sa používa pre zlepšenie trávenia sóje
  • Chladivé účinky na telo
  • Zvlhčuje sucho v organizme, protizápalové účinky na žalúdok, pomáha neutralizovať toxíny
  • Pôsobí harmonicky pri problémoch: alkoholizmus, úplavica, zmena stravovania, horúčka (priložiť na čelo), pozitívny vplyv na ľudí, ktorí prejavujú príznaky prílišného tepla vnútri organizmu, ako červená tvár, jazyk a odpor voči teplu.
  • Bohatý zdroj: ľahko-stráviteľné bielkoviny, B-vitamíny, fosfor, železo, sodík a draslík
  • Použitie: vhodný na varenie, dusenie, vyprážanie a pečenie. Možno ho použiť na výrobu pomazánok a do šalátov.
Článok pokračuje pod reklamou.

Upozornenie:

Konzumácia nadmerného množstva tofu pravidelne, môže prispievať k oslabeniu obličiek a adrenalinových žliaz, strate alebo šediveniu vlasov.

ZDIEĽAŤ