200 g BIO údeného Tempehu – BZL verzia s tofu
300 g tofu majonézy alebo ryžovej smotany
5 pl čerstvo nasekaného kôpru
2 pl sezamového oleja
¼ čl morskej soli
1pl BIO kukuričného škrobu
4 dcl filtrovanej vody
umeocot

Článok pokračuje pod reklamou.

Tempeh nakrájame na hranolčeky a mierne si ho opečieme na sezamovom oleji. Do druhého hrnca dáme variť filtrovanú vodu. Po zovretí pridáme soľ, tofu majonézu a kukuričný škrob rozpustený v studenej vode, ktorý vlejeme do vriacej omáčky. Varíme 2-5 minút.
Na záver pridáme najemno nakrájaný čerstvý kôpor a dochutíme podľa potreby umeoctom. Podávame s pšenovým knedlíkom opečeným na sezamovom oleji z oboch strán do chrumkava.

Podporuje element KOV – pľúca a hrubé črevo, ale aj element ZEM

ZDIEĽAŤ