250 g BIO kukuričných cestovín
1 šákla uvarenej stukoviny (napr. červenej šošovice)
2 stredne veľké cibule
1 stredne veľká mrkva
2 pl BIO sezamového oleja
½ čl mletej rasce
1 čl BIO bazalky
Tamari – sójová omáčka

Článok pokračuje pod reklamou.

Na kocky nakrájanú cibuľu a nahrubo nastúhanú mrkvu opražíme na sezamovom oleji do sklovita.
Pridáme uvarenú a ochutenú (slanú) červenú šošovicu, rascu, bazalku a všetko spolu dusíme 3 až 5 minút.
Na záver zmes dochutíme podľa potreby Tamari omáčkou a zamiešame ju do uvarených kukuričných cestovín (tie sa varili v slanej vode 8 až 12 minút) a tanier dozdobíme pažítkou.

Posilňuje element OHEŇ – srdce a tenké črevo

ZDIEĽAŤ