250 g Kus Kusu
2 ks stredne veľkej cibule
1 pl ryžového Misa
1 pl tahini
5 cm riasy Wakame
¼ čl morskej soli
3 pl sezamového oleja
zelenina – mrkva a ľadový šalát

Článok pokračuje pod reklamou.

Kvalitnú filtrovanú vodu (750 ml) privedieme k varu, znížime plameň na minimum a pridáme morskú soľ. Za stáleho miešania postupne sypeme kuskus, ktorý varíme 5 až 15 minút. Cibuľu si zatiaľ nakrájame najemno a opražíme ju do sklovita na sézamovom oleji. Potom ju zamiešame do uvareného kuskusu. Na záver kuskus polejeme miso omáčkou (zmiešame spolu 1 dcl vody, ryžové Miso, vopred namočenú a nakrájanú riasu Wakame) a tanier dozdobíme mrkvou a ľadovým šalátom.

Podporuje element DREVO – pečeň a žlčník, ale aj element VODA.

ZDIEĽAŤ