250 g BIO špaldy
400 g Seitanu špeciál
3 ks stredne veľká cibuľa
3 ks stredne veľkej mrkvy
2 pl sezamového oleja
1čl BIO kari korenia
1 pl lahôdkového droždia
1 čl riasy Arame
½ čl morskej soli
Johsen Shoyu

Článok pokračuje pod reklamou.

Špaldu dáme variť v pomere 1:2 s filtrovanou vodou. Keď začne vrieť, pridáme riasu Arame a varíme na minime 60 minút. Cibuľu a mrkvu nakrájame na malé kocky a opražíme ich na sezamovom oleji. Pridáme na malé plátky nakrájaný Seitan a jemne ho opražíme. Zmes podlejeme horúcou filtrovanou vodou (2dcl), dochutíme soľou a kari korením a povaríme 5 minút. Na koniec pridáme lahôdkové droždie a dochutíme podľa potreby Johsen Shoyu. Hotovú zmes zamiešame do uvarenej špaldy a tanier dozdobíme zeleninou (napríklad uhorkou).

Podporuje element DREVO – pečeň a žlčník

ZDIEĽAŤ