1/4 čl kurkumy
1/4 čl mletého kmínu
1/4 čl mletej papriky
1/8 čl čierneho korenia
1 čl sušeného droždia
Štipka soli
1 PL vody
Olivový olej
1 červená cibuľa
1 strúčik cesnaku
1 balenie tofu
Čerstvo nakrájaná petržlenová vňať
1 šálka Ovsa
2 šálky vody

Článok pokračuje pod reklamou.

Ovos varíme: v pomere 1 : 2 (vody) – 60 – 90 minút

Všetko sušené korenie a droždie zmiešame spolu s vodou. Rukou nadrvené tofu zmiešame s vytvorenou zmesou. Na oleji si do zlatista opražíme cibuľku a rozpučený strúčik cesnaku. Pridáme tofu, premiešame a pražíme 3-4 minúty. Pridáme petržlenovú vňať a podávame.

Podporuje element ZEM: Žalúdok, slezina, slinivka.

ZDIEĽAŤ