Charakteristika:
Člen rodiny hlúbovín

Neutrálne účinky na telo, pikantná, sladká a horká chuť

Ovplyvňuje: pľúca, hrubé črevo

Element: Kov

Článok pokračuje pod reklamou.

Uvoľňuje stagnáciu a nadmernú zrážanlivosť krvi, pomáha regulovať hladinu cukru v krvi, podporuje mentálnu sviežosť a koncentráciu.

Pôsobí harmonicky pri problémoch: hypoglykémia, cukrovka, tráviace problémy, znižuje efekt toxikácie alkoholom a liekmi, zmierňuje bolestivé močenie.

Poznámka: pitie čerstvej šťavy pomáha zastaviť krvácanie z nosa.

Bohatý zdroj: Vitamín C, vitamín A, kyselina listová, cholín, draslík a omega-3 mastné kyseliny.

Najzdravšia forma úpravy: jesť surový alebo pridať do polievky.

Sezóna: jar a jeseň

Upozornenie:
Kaleráb obsahuje dusičnany a preto by sme ho mali kupovať v BIO a EKO kvalite.

ZDIEĽAŤ