Suroviny:

1 šálka ovsených vločiek

3-4 šálky filtrovanej vody

1 čl riasy Arame

1 šálka uvareného žltého hrachu (už ochutený)

1 stredne veľká cibuľa

1 čl kari korenia

2 pl sézamového oleja

Článok pokračuje pod reklamou.

Postup:

Filtrovanú vodu privedieme do varu, do ktorej potom nasypeme postupne ovsené vločky. Pridáme riasu Arame, znížime plameň a varíme 15 – 60 min. Cibuľu si osmahneme na sézamovom oleji do sklovita, pridáme kari korenie a uvarený hrach, zmes smažíme 3 – 5 min. Vytvorenou omáčkou potom dozdobíme kašu, ktorú ešte doplníme s ľahkým zeleninovým šalátom a opraženými mandľami.

Informácia:

Podporuje element ZEM – žalúdok, slinivka, slezina.

ZDIEĽAŤ