300 g cestoviny kukuričné/ryžové BIO
400 g uvarenej fazule
2 ks stredne veľkej cibule
2 ks stredne veľkej mrkvy
1 čl BIO majoránky
1 čl garam masaly
1 čl morskej soli
2 pl sezamového oleja
Tamari omáčka

Článok pokračuje pod reklamou.

Cestoviny dáme variť na 10 až 15 minút do horúcej filtrovanej vody, ktorú sme si osolili. Po uvarení cestoviny zlejeme aj jemne ich prepláchneme studenou vodou.
Počas varenia cestovín si najemno nakrájame cibuľu a mrkvu a všetko spolu opražíme na sezamovom oleji.
Pridáme uvarenú fazuľu (aj s vývarom ktorý je slaný), korenie garam masalu, a všetko spoločne dusíme 5 až 10 minút.
Fazuľovú zmes dochutíme podľa potreby Tamari omáčkou, zmes rozmixujeme a zamiešame do uvarných cestovín.
Tanier dozdobíme zeleninou.

Podporuje element KOV – pľúca a hrubé črevo ale aj element VODA

ZDIEĽAŤ