250 g veľkej maslovej fazule
1 ks bobkový list
5 cm riasy Kombu
1 čl kari korenia
1 čl morskej soli
3 ks stredne veľkej cibule
2 pl BIO sezamového oleja
800 g zemiakov
¼ čl celej rasce
½ čl morskej soli
2 dcl BIO ryžového mlieka

Článok pokračuje pod reklamou.

Maslovú fazuľu si namočíme na 12hod. Potom vodu zlejeme, napustíme novú filtrovanú vodu a dáme fazuľu variť spolu s s bobkovým listom a riasou Kombu. Keď je fazuľa uvarená na 80% (po cca 60 min.) pridáme morskú soľ, kari korenie a povaríme ešte 15 – 30 min. Ďalej si na panvičke na sezamovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú potom zamiešame do uvarenej fazule. Podávame so zemiakmi, ktoré si uvaríme do mäkka vo vode s rascou a soľou. Po uvarení, vodu zlejeme pridáme ryžové mlieko a zemiaky rozmixujeme. Tanier dozdobíme šalátom a pažitkou.

Podporujem element VODA – obličky a močový mechúr ale aj element ZEM

ZDIEĽAŤ