2 veľké cibule
2 pl oleja
1 balík Klasa jemného
1/4 balíka Lahôdkového droždia
1/2 šálky Sójovej plnotučnej múky
1 veľká mrkva
1 stredne veľký kaleráb
1/2 čl ochutenej morskej soli
3 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky
2 šálky vody

Článok pokračuje pod reklamou.

Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita. Pridáme plátky Klasa, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Ochutíme soľou, majoránkou a varíme 5 až 10 minút, aby soté získalo príchuť použitých prísad.
Pridáme zeleninu nakrájanú na malé kúsky a varíme 10 minút. Pred dokončením pridáme sójovú múku, lahôdkové droždie a povaríme ešte 5 minút.
Na záver dochutíme Johsen Shoyu.

Posilňuje element ZEM: Žalúdok, slinivka, slezina.

ZDIEĽAŤ