400 g Robi oválkov
250 g pšena
3 ks stredne veľkej cibule
4 pl BIO sezamového oleja

Článok pokračuje pod reklamou.

Pšeno si najskôr aspoň 2x dobre prepláchneme. Dáme ho variť do filtrovanej vody v pomere 3,5 dielov vody na jeden diel pšena. Keď začne voda so pšenom vrieť, znížime plameň a varíme na minime 35 minút.

Kým sa nám varí pšeno, tak si jemne opečieme Robi oválky na oleji.
Ďalej nakrájame cibuľu na malé kocky, ktoré si opražíme na oleji. Takto opraženú cibuľku zamiešame do uvareného pšena.

Tanier dozdobíme horčicou, nakrájanou uhorkou a petržlenovou vňaťou.

Podporuje element ZEM – žalúdok, slinivku a slezinu ale aj element OHEŇ

ZDIEĽAŤ