1/2 stredne veľkého kelu
10 cm riasy Wakame
1 čl morskej soli
150g Tofu majonézy
2 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky
4 – 5 strúčikov cesnaku
1 čl drvenej rasce
5 pl Arrowrootu – maizeny
200 g Tofu lahôdkového
3 šálky vody

Článok pokračuje pod reklamou.

Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita, pridáme pokrájaný kel a dusíme 20 až 30 minút. Počas dusenia dochutíme soľou, rascou a roztlačeným cesnakom. Prívarok zahustíme maizenou a varíme ešte 3 minúty. Pred dokončením pridáme Tofu majonézu a malé kocky nakrájané Tofu. Na záver dochutíme sójovou omáčkou.

Podporuje element DREVO: pečeň a žlčník

ZDIEĽAŤ