1 miska čerstvej žihľavy
150g tofu majonézy
200 g Tempeh údený
2 pl BIO sezamového oleja
BIO kukuričný škrob
1 čl morskej soli
cesnak
2 pl Johsen Shoyu – sójová omáčka

Článok pokračuje pod reklamou.

Nadrobno nakrájanú žihľavu dáme variť do 700 ml filtrovanej vody a dusíme 20 – 30 minút. Počas dusenia dochutíme soľou. Omáčku zahustíme kukuričným škrobom a varíme ešte 3 minúty.
Pred dokončením podľa chuti pridáme roztlačenýcesnak a Tofu majonézu.
Na záver dochutíme sójovou omáčkou.

Tempeh nakrájame na tenké plátky a opražíme ho na sezamovom oleji.
Omáčku podávame s pohánkou a dozdobíme kapucínkou.

Podporuje element DREVO – pečeň a žlčník ale aj element OHEŇ.

ZDIEĽAŤ