Suroviny:

100 g kešu orechy
300 g petržlenu
400 g ryžovej smotany
6 pl čerstvo nasekaného kôpru
2 pl sezamového oleja
1pl BIO kukuričného škrobu
1,2 l filtrovanej vody
umeocot

Článok pokračuje pod reklamou.

Postup:

Petržlen nakrájame na malé kocky a mierne si ho opečieme na sezamovom oleji. Podlejeme ho horúcou vodou a varíme minimálne 30minút. Pridáme ryžovú smotanu, kukuričný škrob rozpustený v studenej vode, ktorý vlejeme do vriacej polievky a varíme polievku ešte 2-5 minút. Na záver pridáme najemno nakrájaný čerstvý kôpor a dochutíme podľa potreby umeoctom. Dozdobíme polievku s nasekanými kešu orechmi, ktoré sme si na sucho opražili.

Informácia:

Podporuje element KOV – pľúca a hrubé črevo, ale aj element VODA

ZDIEĽAŤ