Suroviny:

1 šálka ryžovej krupice
1 čl riasy Arame
100 g BIO fíg
100 g BIO hrozienok
1 čl karobu
½ čl BIO škorice
2 stredne veľké jablká
100 g BIO mandlí

Článok pokračuje pod reklamou.

Postup:

Štyri šálky filtrovanej vody privedieme k varu, za stáleho miešania nasypeme ryžovú krupicu a pridáme riasu Arame. Znížime plameň a kašu varíme na minime 15 až 30 minút.
Ovocná zmes: Figy a hrozienka dáme variť do filtrovanej vody tak, aby ovocie bolo ponorené. Keď voda začne vrieť pridáme škoricu a karob a varíme 20 minút. Potom zmes rozmixujeme a pridáme nastrúhané jablká. Túto lahodnú zmes ovocia následne dáme na kašu a dozdobíme tanier na sucho opraženými mandľami.

Bezlepkové jedlo 3 – 5 porcií

Informácia:

Posilňuje element KOV – pľúca a hrubé črevo ale aj element ZEM

ZDIEĽAŤ