Zelená šošovica s knedlíkom
250 g BIO zelenej šošovice 5 cm riasy Kombu 3 stredné veľkej cibule 3 pl sezamového oleja 1 čl morskej … Čítať ďalej
250 g BIO zelenej šošovice 5 cm riasy Kombu 3 stredné veľkej cibule 3 pl sezamového oleja 1 čl morskej … Čítať ďalej
3 – 4 porcie 1 šálka uvarenej raže 2 šálky špaldovej hladkej múky 1 šálka vody 1 čl bylinkovej soli … Čítať ďalej
1 šálka šošovice 1 čl morskej soli 1 pl Mahá korenia 3 pl Arowrootu – maizeny 3 šálky vody Šošovicu … Čítať ďalej
300 g Robi rezancov 1 stredne veľký pór 2 pl slnečnicového oleja 2 stredne veľké mrkvy 2 pl Johsen Shoyu … Čítať ďalej
200g Tempehu smaženého 1 veľkú cibuľu 3 pl sezamového oleja 5 dcl vody 1 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky … Čítať ďalej
200g Tempehu natural 2 pl Tamari – sójovej omáčky 2 ks veľkej cibule 2 pl sezamového oleja 1/3 šálky sušených … Čítať ďalej
200g Tempehu natural 2 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky 1 veľká cibuľa 2 pl sezamového oleja 100g pšeničných klíčkov … Čítať ďalej
200g Tempehu natural Tamari – sójová omáčka 2 veľké cibule 2 pl sezamového oleja 100g sójovej múky plnotučnej 4 pl … Čítať ďalej
1 šálka celozrnných grahamových cestovín 2 pl slnečnicového oleja štipka morskej soli 4 šálky vody Cestoviny varíme v osolenej vriacej … Čítať ďalej
400g špaldových cestovín 150g Tofu majonézy 2 pl bieleho Misa 4 pl Tahini – sezamového masla 2 stredne veľké mrkvy … Čítať ďalej