Zelerová krémová polievka
Suroviny: 2 ks stredne veľkého zeleru 5 cm riasy Wakame 1 pl ryžového misa chilli korenie pekanové orechy Postup: Zeler … Čítať ďalej
Suroviny: 2 ks stredne veľkého zeleru 5 cm riasy Wakame 1 pl ryžového misa chilli korenie pekanové orechy Postup: Zeler … Čítať ďalej
Suroviny: 100 g kešu orechy 300 g petržlenu 400 g ryžovej smotany 6 pl čerstvo nasekaného kôpru 2 pl sezamového … Čítať ďalej
Suroviny: 1 l vody 1 ks veľkej dyne Hokkaido 2 ks stredne veľkej cibule 2 ks stredne veľkej mrkvy Tamari … Čítať ďalej
Suroviny: 1,5 l vody 2 cibule 1,5 pl slnečnicového oleja 5 cm riasy Kombu 2 mrkvy 2 ks petržlenu 1/2 … Čítať ďalej
Suroviny: 500 g žltého hrachu – poleného 5 cm riasy Kombu 2 l filtrovanej vody 1 čl morskej soli 2 … Čítať ďalej
Suroviny: 1 ks stredne veľkého karfiolu 3 ks stredne veľkej mrkvy 1 šálka indiánskej ryže 5 cm riasy Wakame Ryžové … Čítať ďalej
Suroviny: ½ hlávky bielej kapusty 3 ks cibule 1 hokaido riasa Wakame 1 kocky BIO zeleninového bujónu ryžové miso Postup: … Čítať ďalej
Suroviny: 1 stredne veľká tekvica hokaida 4 ks mrkvy riasa Wakame 1 kocka BIO zeleninového bujónu 1 pl ryžového misa … Čítať ďalej
Suroviny: 500 g žltého hrachu ½ stredne veľkého kelu 1 malý zeler 1 PL rasce 1 PL majoránky 1 PL … Čítať ďalej
Suroviny: 1 ks stredne veľkého karfiolu 5 cm riasy Wakame 1 pl ryžového misa Postup: Karfiol nakrájame na malé kúsky … Čítať ďalej