Detský tempeh s cestovinami
200 g Tempehu smaženého (pre BZL verziu cesnakové Tofu) 2 stredne veľké cibule 1 šálka BIO kukurice 2 pl BIO … Čítať ďalej
200 g Tempehu smaženého (pre BZL verziu cesnakové Tofu) 2 stredne veľké cibule 1 šálka BIO kukurice 2 pl BIO … Čítať ďalej
1 šálka špaldy ½ údeného tempehu ½ menšieho póru 1 šálka kyslej kapusty 1 pl bio sezamového oleja 2 šálky … Čítať ďalej
200 g Tempehu naturál 1 stredne veľká cibuľa 2 pl sezamového oleja ½ čl BIO majoránky ½ čl morskej soli … Čítať ďalej
250 g natural ryže 500 g kyslej domácej kapusty 200 g údeného Tempehu 1 cibuľa čierne korenie rasca morská soľ … Čítať ďalej
150 g zelenej šošovice 1 ks bobkový list 1 pl garam masala riasa Kombu 3-5 strúčikov cesnaku 300 g ryža … Čítať ďalej
250 g BIO špaldy 400 g Seitanu špeciál 3 ks stredne veľká cibuľa 3 ks stredne veľkej mrkvy 2 pl … Čítať ďalej
250 g guľatej ryže naturál 1 čl riasy Arame 2 šálky čerstvej žihľavy 2 pl sezamového oleja 1 čl morskej … Čítať ďalej
2 l kapustnice 500 g domácej kyslej kapusty 2 ks veľkej cibule 1/2 šálky sušených húb 200 g Tempehu údeného … Čítať ďalej
250 g Kuskus 1 čl riasy Arame 2 ks stredne veľkej cibule 4 pl tekvicové semienka 3 pl sezamového oleja … Čítať ďalej
250 g Kus Kusu 2 ks stredne veľkej cibule 1 pl ryžového Misa 1 pl tahini 5 cm riasy Wakame … Čítať ďalej