Klaso soté so zeleninou a lahôdkovým droždím
2 veľké cibule 2 pl oleja 1 balík Klasa jemného 1/4 balíka Lahôdkového droždia 1/2 šálky Sójovej plnotučnej múky 1 … Čítať ďalej
2 veľké cibule 2 pl oleja 1 balík Klasa jemného 1/4 balíka Lahôdkového droždia 1/2 šálky Sójovej plnotučnej múky 1 … Čítať ďalej
1 šálka hrachu poleného – žltého 1 čl morskej soli 5 strúčikov cesnaku 1 pl majoránky 3 pl Arowrootu – … Čítať ďalej
5 plátkov Seitanu natural (1cm hrubé) 8 pl slnečnicového oleja 2 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky 1/2pl zázvorovej šťavy … Čítať ďalej
2 stredne veľké cibule 2 pl sezamového oleja 200g Tofu marinovaného 1 pl Johsen Shoyu sójovej omáčky 1/2 šálky instantnej … Čítať ďalej
1 veľká cibuľa ½ menšieho zeleru 1 stredný petržlen 300g seitan natural 1čl morská soľ 1čl mletá rasca 1½ šálka … Čítať ďalej
3 šálky uvareného cíceru 1 veľká cibuľa 3 strúčiky cesnaku 2 cm čerstvého zázvoru 2 šálky kyslej kapusty 1 tofunéza/kokosové … Čítať ďalej
Cesto: 2 hrnčeky jemných ovsených vločiek 1-2 PL oleja Obloha: BIO pretlak podľa chuti rôzne druhy zeleniny rastlinná mozzarella tempeh … Čítať ďalej
ľan sezam voda korenie (podľa chuti) Zmiešame do misky ľan so sezamom a zalejeme vodou po okraj. Semiačka necháme namočené … Čítať ďalej
1 šálka hrachu poleného – žltého 1 čl morskej soli Tamari – sójovej omáčky 3 šálky vody 2 ks stredne … Čítať ďalej
600 g čerstvých zemiakov 3 ks paradajok 2 ks zelenej papriky 1 ks zelenej uhorky 2 pl sezamového oleja 1 … Čítať ďalej