Polievkový boršč
Suroviny: 1 veľká cibuľa 1 veľká mrkva 1 veľká cvikla ½ hlávky menšej bielej kapusty 2pl za studena lisovaného slnečnicového … Čítať ďalej
Suroviny: 1 veľká cibuľa 1 veľká mrkva 1 veľká cvikla ½ hlávky menšej bielej kapusty 2pl za studena lisovaného slnečnicového … Čítať ďalej
Suroviny: 4-6 porcií, príprava: 20 minút. 2 šálky nakrájanej červenej kapusty 1 šálka nakrájanej mrkvy 1 väčšia cibuľa 1,5 l … Čítať ďalej
Suroviny: 1 šálka červenej šošovice 2 stredne veľké cibule 3 stredne veľké mrkvy 1 zeler Morská riasa Wakame 1 PL … Čítať ďalej
Suroviny: 3 ks stredne veľkej cvikly – červenej repy 2 ks stredne veľkej mrkvy 2 ks stredne veľkej cibule 5 … Čítať ďalej
Suroviny: 1,5 l vody 1 ks stredne veľkej cibule 5 cm riasy Wakame 1 ks stredne veľkej mrkvy 1 ks … Čítať ďalej
Suroviny: 5 porcií: 1,5 l vody 2 ks veľkej cibule 1,5 pl sezamového oleja 1 ks malej brokolice 1pl sójového … Čítať ďalej
Suroviny: 1 veľká cibuľa ½ menšieho kelu ½ menšieho zeleru 1 čl morská soľ ½ čl čierne korenie 1 čl … Čítať ďalej
Suroviny: 2 šálky nakrájaného mladého kelu ½ šálky nakrájanej žihľavy ½ menšieho póru 1 čl morskej soli 1 čl mletej … Čítať ďalej
Suroviny: 1 brokolica morská soľ 1 zeleninový BIO bujón (alebo zeleninový vývar) kurkuma čierne korenie Postup: Brokolicu nakrájame na menšie … Čítať ďalej
Suroviny: cca 15 cm póru ¼ hlávkového kelu 2 menšie mrkvy ½ ČL soli ½ ČL červenej papriky ½ ČL … Čítať ďalej