Pečené zemiaky s šalátom
600 g čerstvých zemiakov 3 ks paradajok 2 ks zelenej papriky 1 ks zelenej uhorky 2 pl sezamového oleja 1 … Čítať ďalej
600 g čerstvých zemiakov 3 ks paradajok 2 ks zelenej papriky 1 ks zelenej uhorky 2 pl sezamového oleja 1 … Čítať ďalej
1 stredne veľká cuketa 1 stredne veľká cibuľa 200 ml rastlinnej smotany (ovsená/mandľová..) soľ a čierne korenie 2 ČL arrowrootu … Čítať ďalej
400g kukuričných cestovín 200g údeného tempehu 2 stredne veľké cibule 2 stredne veľké mrkvy 200g kyslej kapusty (dobružské pickles) 150g … Čítať ďalej
300 g hrašky pikant 2ks stredne veľkej cvikle chilli podľa chuti kokosový tuk na vyprážanie náplň: mrkva, čínska kapusta, dresing … Čítať ďalej
1 miska čerstvej žihľavy 150g tofu majonézy 200 g Tempeh údený 2 pl BIO sezamového oleja BIO kukuričný škrob 1 … Čítať ďalej
250 g BIO zelenej šošovice 5 cm riasy Kombu 3 stredné veľkej cibule 3 pl sezamového oleja 1 čl morskej … Čítať ďalej
3 – 4 porcie 1 šálka uvarenej raže 2 šálky špaldovej hladkej múky 1 šálka vody 1 čl bylinkovej soli … Čítať ďalej
1 šálka šošovice 1 čl morskej soli 1 pl Mahá korenia 3 pl Arowrootu – maizeny 3 šálky vody Šošovicu … Čítať ďalej
300 g Robi rezancov 1 stredne veľký pór 2 pl slnečnicového oleja 2 stredne veľké mrkvy 2 pl Johsen Shoyu … Čítať ďalej
200g Tempehu smaženého 1 veľkú cibuľu 3 pl sezamového oleja 5 dcl vody 1 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky … Čítať ďalej