Tempeh na hubách BZL
200g Tempehu natural 2 pl Tamari – sójovej omáčky 2 ks veľkej cibule 2 pl sezamového oleja 1/3 šálky sušených … Čítať ďalej
200g Tempehu natural 2 pl Tamari – sójovej omáčky 2 ks veľkej cibule 2 pl sezamového oleja 1/3 šálky sušených … Čítať ďalej
200g Tempehu natural 2 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky 1 veľká cibuľa 2 pl sezamového oleja 100g pšeničných klíčkov … Čítať ďalej
200g Tempehu natural Tamari – sójová omáčka 2 veľké cibule 2 pl sezamového oleja 100g sójovej múky plnotučnej 4 pl … Čítať ďalej
1 šálka celozrnných grahamových cestovín 2 pl slnečnicového oleja štipka morskej soli 4 šálky vody Cestoviny varíme v osolenej vriacej … Čítať ďalej
400g špaldových cestovín 150g Tofu majonézy 2 pl bieleho Misa 4 pl Tahini – sezamového masla 2 stredne veľké mrkvy … Čítať ďalej
1 pór 2 pl oleja 200g Tofu marinovaného 1/2 čl bylinkovej soli 1/2 šálky pšeničných klíčkov 2 pl Johsen Shoyu … Čítať ďalej
1/2 stredne veľkého kelu 10 cm riasy Wakame 1 čl morskej soli 150g Tofu majonézy 2 pl Johsen Shoyu – … Čítať ďalej
250 g zelenej šošovice ½ póru 2 bobkové listy 1 pl slnečnicového oleja 5 cm riasy Kombu (zvýši v jedle … Čítať ďalej
1 hrnček ryže natural 1 stredne veľká cibuľa ½ menšieho kelu 1pl kyslá kapusta 1 údené tofu 1 čl morská … Čítať ďalej
Kel nakrájame na menšie časti, pokvapkáme sójovou omáčkou alebo dochutíme bylinkovou soľou a dáme do rúry zapiecť pri vyššej teplote … Čítať ďalej