Praženica z tofu BZL
1 ks veľkej cibule 2 pl sezamového oleja štipka morskej soli 1 pl kari korenia 2 pl Tamari – sójovej … Čítať ďalej
1 ks veľkej cibule 2 pl sezamového oleja štipka morskej soli 1 pl kari korenia 2 pl Tamari – sójovej … Čítať ďalej
200g údeného Tempehu 1/2 hlávky karfiolu 1 ks stredne veľkej mrkvy 1 ks väčšej cibule 1/2 šálky hrášku štipka morskej … Čítať ďalej
3 – 4 porcie 1 šálka ryže natural – guľatej 1 čl riasy Arame 1,5–2 šálky vody Ryžu 3x dobre … Čítať ďalej
1pl riasy Arame 200g Tempeh údený 1ks tofu nátierky 1 šálka jačmenných krúpov 1 čl morskej soli 2pl sezamového oleja … Čítať ďalej
1 veľký zeler 1 PL sézamového oleja 1 ČL majoránky 1 ČL grilovacieho korenia 1 dcl vody Zeler očistíme a … Čítať ďalej
250 g jasmínovej ryže riasa Arame morská soľ 3 ks cibule 200 g údený tempeh 3 ks mrkvy 1 ks … Čítať ďalej
300 g cestoviny kukuričné/ryžové BIO 400 g uvarenej fazule 2 ks stredne veľkej cibule 2 ks stredne veľkej mrkvy 1 … Čítať ďalej
250 g BIO guľatej ryže naturál 200 g údeného Tempehu 1 čl riasy Arame 2 ks stredne veľkej cibule 2 … Čítať ďalej
500 g jačmenných krúp veľkosť č.10 1 ks strednej cibule 2 ks veľkej mrkvy 1 šálka zeleného hrášku 1 šálka … Čítať ďalej
200 g údeného tempehu 2 ks stredne veľkej červenej cibule 200 ml BIO ryžovej smotany 1 šálka BIO pohánky 1 … Čítať ďalej